Як правильно варити какао: половина готує напій неправильно

Дієтологи давно довели користь какао для головного мозку і людського організму в цілому.

Єдиним невирішеним питанням залишається приготування напою. Більшість з нас просто звикло засипати порошок в молоко і варити. Але, виявляється, цей спосіб не зовсім правильний.

Класичний рецепт приготування какао.

Для приготування потрібно:

  • 4,5 ст. л. цукру;
  • 2 л молока;
  • 6 ст. л. какао-порошку.

Як готувати

Спочатку налийте в каструлю, де буде варитися какао, трохи води і доведіть її до кипіння.

Как правильно варить какао: половина готовит напиток неправильно

Коли вода закипить, влийте в каструлю молоко.

В окремому посуді змішайте разом какао і цукор. Потім додайте трохи води і добре перемішайте суміш до однорідної маси, щоб не було грудок.

Потім перелийте готову шоколадну суміш в каструлю з молоком, одночасно помішуючи вміст.

Далі доведіть какао до кипіння і через три хвилини знімайте з вогню.

Хитрість в тому, що після цього какао потрібно відразу розлити по чашках.

Смачного!