Як перетворити звичайні макарони на смачну вечерю: паста в домашніх умовах без дорогих інгредієнтів

Вишукану карбонару можна приготувати і вдома.

Якщо замінити дорогі компоненти бюджетними варіантами, смак такого вечері все одно не поступиться ресторанної страви.

Для приготування такого варіанту пасти знадобляться:

  • приблизно 150 грамів спагетті (кількість розрахована на дві порції);
  • 2 зубчики часнику;
  • 100 грамів шинки;
  • 50 мл вершків (підійде жирність 10 %);
  • сіль, перець і спеції за смаком;
  • рослинна олія для смаження.

 

Как превратить обычные макароны во вкусный ужин: паста в домашних условиях без дорогостоящих ингредиентов

Для початку відваріть спагетті в підсоленій воді до напівготовності. 

В цей час очистіть часник, натріть його на дрібній тертці і обсмажте на олії до золотистого кольору. Після цього додайте в сковорідку нарізані тонкими скибочками шинку.

Злийте зі спагетті воду і відправляйте в сковорідку до вже підрум’яниться шинці. Додайте вершки, трохи солі і чорного меленого перцю і випарюють рідину на маленькому вогні, іноді помішуючи.

Розкладіть домашню пасту по тарілках і присипте зверху орегано. Ця вечеря стане вашим улюбленим.