Розсольник входить в число найпопулярніших перших страв.
Здавалося б, всі хитрощі приготування цього супу давно відомі досвідченим господиням.
Однак блюдо все одно виходить ідеальним далеко не завжди. Іноді овочеві інгредієнти залишаються занадто твердими, незважаючи на достатню тривалість приготування.
Якщо неприємність трапилася, то справа, швидше за все, в неправильному порядку додавання інгредієнтів.
Часта помилка господинь
Багато кулінари-любителі вважають, що компоненти можна відправляти в готується розсольник в будь-якому порядку.
Однак це помилка. Якщо господиня не знає, що порядок додавання інгредієнтів важливий, то вона може допустити серйозну помилку.
Йдеться про додавання солоних огірків до картоплі. Якщо огірковий інгредієнт виявився в супі раніше, то затвердіння кубиків пасльонового не уникнути.
Правильний порядок
Є дуже просте правило, яке повинна запам’ятати кожна господиня: при приготуванні розсольнику першим в каструлі повинен виявитися картопля.
І лише через деякий час в посуд можна висипати нарізані солоні огірки.
При дотриманні цього Порядку ніщо не завадить картоплі розм’якшити і стати ніжною.