Дієтологи давно довели користь какао для головного мозку і людського організму в цілому.
Єдиним невирішеним питанням залишається приготування напою. Більшість з нас просто звикло засипати порошок в молоко і варити. Але, виявляється, цей спосіб не зовсім правильний.
Класичний рецепт приготування какао.
Для приготування потрібно:
- 4,5 ст. л. цукру;
- 2 л молока;
- 6 ст. л. какао-порошку.
Як готувати
Спочатку налийте в каструлю, де буде варитися какао, трохи води і доведіть її до кипіння.
Коли вода закипить, влийте в каструлю молоко.
В окремому посуді змішайте разом какао і цукор. Потім додайте трохи води і добре перемішайте суміш до однорідної маси, щоб не було грудок.
Потім перелийте готову шоколадну суміш в каструлю з молоком, одночасно помішуючи вміст.
Далі доведіть какао до кипіння і через три хвилини знімайте з вогню.
Хитрість в тому, що після цього какао потрібно відразу розлити по чашках.
Смачного!