Вишукану карбонару можна приготувати і вдома.
Якщо замінити дорогі компоненти бюджетними варіантами, смак такого вечері все одно не поступиться ресторанної страви.
Для приготування такого варіанту пасти знадобляться:
- приблизно 150 грамів спагетті (кількість розрахована на дві порції);
- 2 зубчики часнику;
- 100 грамів шинки;
- 50 мл вершків (підійде жирність 10 %);
- сіль, перець і спеції за смаком;
- рослинна олія для смаження.
Для початку відваріть спагетті в підсоленій воді до напівготовності.
В цей час очистіть часник, натріть його на дрібній тертці і обсмажте на олії до золотистого кольору. Після цього додайте в сковорідку нарізані тонкими скибочками шинку.
Злийте зі спагетті воду і відправляйте в сковорідку до вже підрум’яниться шинці. Додайте вершки, трохи солі і чорного меленого перцю і випарюють рідину на маленькому вогні, іноді помішуючи.
Розкладіть домашню пасту по тарілках і присипте зверху орегано. Ця вечеря стане вашим улюбленим.