Противники термічної обробки продуктів харчування запевняють, що ця процедура вбиває корисні і поживні елементи, тому їдять овочі сирими, а крупи замочують, щоб не варити.
Але не кожен Сироїд знає, що і молочну кашу можна приготувати без варіння, а сподобається вона всім.
Готується така каша 10 хвилин, що дозволяє здорово заощадити час і не стояти біля плити.
Для приготування потрібно:
- молоко-2,5 склянки;
- кускус – 1 стакан;
- вершкове масло – 1 ст. л.;
- цукор-3 ч. л.;
- сіль – 1 щіпка.
Як готувати
Виливаємо в каструлю молоко і доводимо його до кипіння, після чого додаємо сіль і цукор – за смаком.
Швидку кашу без варіння можна приготувати з кускусу, який не потрібно мити.
Для приготування каші потрібно дотримати наступну пропорцію-2,5 частини молока на 1 частину крупи.
Зніміть з вогню закипіле молоко, засипте кускус, помішуючи виделкою або віночком.
Слідом додайте вершкове масло, перемішайте і накрийте кришкою. Через 7 хвилин каша буде готова.
Перемішуємо кашу і відразу подаємо до столу на сніданок.
Смачного!