Макарони по-флотськи-це просте і універсальне блюдо, яке готується досить швидко.
Крім того, таке частування подобається багатьом за рахунок балансу фаршу і макаронів. Але не всі знають про те, як правильно робити таке блюдо.
Рецепт приготування
Для початку слід відварити м’ясо. У бульйон бажано покласти лавровий лист, перець і цибулю.
Потім головний інгредієнт необхідно пропустити через м’ясорубку. При цьому від самої рідини позбавлятися не варто, вона ще стане в нагоді.
Після цього можна зайнятися цибулею. Його необхідно нашаткувати і обсмажити на вершковому маслі. Як тільки овоч став золотистого кольору, то до нього необхідно залити трохи бульйону і випарувати його повністю.
Вже готові макарони слід перекласти в сковороду і змішати з цибулею і фаршем. Також можна додати сіль і спеції.
Таке блюдо виходить смачним і дуже ароматним.