Виявляється, більшість господинь готує макарони по-флотськи неправильно: як зробити їх по-справжньому смачними

Макарони по-флотськи-це просте і універсальне блюдо, яке готується досить швидко. 

Крім того, таке частування подобається багатьом за рахунок балансу фаршу і макаронів. Але не всі знають про те, як правильно робити таке блюдо.

Рецепт приготування

Для початку слід відварити м’ясо. У бульйон бажано покласти лавровий лист, перець і цибулю.

Потім головний інгредієнт необхідно пропустити через м’ясорубку. При цьому від самої рідини позбавлятися не варто, вона ще стане в нагоді.

Оказывается, большинство хозяек готовит макароны по-флотски неправильно: как сделать их по-настоящему вкусными

Після цього можна зайнятися цибулею. Його необхідно нашаткувати і обсмажити на вершковому маслі. Як тільки овоч став золотистого кольору, то до нього необхідно залити трохи бульйону і випарувати його повністю.

Вже готові макарони слід перекласти в сковороду і змішати з цибулею і фаршем. Також можна додати сіль і спеції.

Таке блюдо виходить смачним і дуже ароматним.