Цей салат давно став традиційним і стабільно прикрашає святкові столи в багатьох будинках.
Блюдо має досить гармонійний склад, який вже тривалий час не змінюється.
Однак господині завжди прагнуть удосконалити звичні частування, щоб зробити звичні страви більш цікавими і смачними.
Наприклад, в цей салат деякі кулінари додають печериці, які попередньо обсмажують.
Для початку на сковороді можна обсмажити цибулю, а потім додати гриби, щоб отримати більш ароматну і апетитну масу.
Після цього гриби з цибулею необхідно викласти на окрему тарілку, щоб вони охололи.
Як тільки гриби будуть охолоджені, можна приступати до приготування салату.
Перший шар повинен складатися з оселедця з цибулею. На нього викладається терту картоплю, а потім майонез.
Потім додаються печериці, а зверху яйця.
Завершує блюдо шар з буряка і майонезу.
Через пару годин, коли всі верстви просочаться, частування слід прикрасити зеленню і подати до столу.