Вважається, що бісквіт повинна вміти готувати будь-яка досвідчена господиня, так як це універсальний вид випічки.
Іноді бісквіт використовується в якості самостійного десерту, а часом з нього роблять чудові коржі для торта.
Для того щоб випічка виходила смачною і пишною, потрібно знати один важливий секрет.
У чому він полягає
Деякі господині дотримуються складної техніки приготування бісквіта, яка включає поділ яєць на жовток і білок.
Однак цей етап не так вже й важливий для кінцевого результату.
Можна цілком використовувати і цільні яйця.
Однак пам’ятайте про те, що збивати їх доведеться довго. З цієї причини без якісного міксера обійтися не вийде.
Як правило, на даний етап виділяється не менше 8 хвилин. Цього часу буде достатньо для того, щоб яйця перетворилися в однорідну густу масу білого кольору.
Також варто пам’ятати про те, що цукор не потрібно всипати цілком в один момент: краще розділити загальну масу на дві частини. Крім іншого, в яєчну масу потрібно додати і трохи солі.