Не кожен може приготувати соковиту і смачну грудку. Досить часто блюдо виходить занадто сухим і позбавленим смаку.
Однак досвідчені кулінари знають секрети приготування ідеального страви.
Допоможе в цьому один простий і доступний компонент.
Йдеться про ківі. Плід зробить смак частування більш насиченим. Гості обов’язково попросять добавки.
При цьому важливо правильно приготувати обід, щоб не зіпсувати грудку.
Для початку необхідно зробити» кишеньку ” в м’ясі. Достатньо лише зробити глибокий бічний розріз.
Після продукт необхідно в ємності змішати з часником, сіллю і перцем. Також в маринад можна додати трохи соєвого соусу і рослинного масла.
Також в маринад слід влити трохи соку ківі.
Заготівлю необхідно залишити на 10 хвилин.
Потім в» кишеньки ” треба покласти часточки ківі.
Обсмажувати м’ясо слід на попередньо розігрітій сковороді.
Як тільки з одного боку вийде красива золотава скоринка, то продукт можна перевертати.
Господині рекомендують долити в сковороду трохи води і залишити на мінімальному вогні під кришкою на пару хвилин. Так скоринка вийде більш апетитною.