Деруни-це блюдо, за приготування якого господині беруться досить часто.
Багато професійні кулінари не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі.
Існує один несподіваний компонент, який у більшості кулінарів-любителів ніяк не асоціюється з картопляними оладками.
Однак цей продукт не тільки покращує зовнішній вигляд дерунів, але і робить блюдо набагато смачнішим.
Що додати в картоплю
Як тільки ви перетворили сиру картоплину в кашоподібну масу, додайте в неї 2-3 чайні ложки молока.
Важливо, щоб напій не був холодним. Інгредієнт повинен бути теплим або навіть дуже гарячим.
Молоко принесе чимало користі. По-перше, воно не дасть тертому овочу потемніти.
Іншими словами, не виникне такої поширеної неприємної ситуації, коли картопля перетворюється в неапетитну синю масу.
По-друге, напій зробить готову страву набагато смачнішим. Оладки придбають цікавий молочно-вершковий присмак, який підкреслить основні аромати.
Таким чином, додатковий компонент зробить деруни золотистими, апетитно виглядають і неймовірно смачними.