Продукти харчування, які вибирає людина, серйозно впливають на стан його здоров’я.
Лікар Іван Карасьов пояснив, що деякі доступні овочі здатні навіть зменшити ризики появи онкологічних захворювань.
Він зазначив, що необхідно додавати в їжу якомога більше часнику, який є вірним другом при запобіганні від раку легенів, товстої кишки і шкіри.
Однак важливо враховувати, що цю пряність можна включати в меню тільки в тому випадку, якщо немає протипоказань.
Крім того, необхідно їсти брокколі.
За словами онколога, вживання цього продукту допомагає запобігти розвитку раку молочної залози.
Також треба звернути увагу на цитрусові.
Наприклад, грейпфрути містять монотерпени, які знижують ризики появи всіх видів раку.
Відповідна публікація була розміщена на порталі «Медик Форум».