Редис – це та культура, яка раніше за всіх з’являється на грядках.
При цьому коренеплід володіє величезною кількістю корисних властивостей. Фахівці в області харчування рекомендують його додавати в раціон.
Овоч може позитивно впливати на зміни рівня глюкози, який викликаний гормональними порушеннями.
Крім того, вживання редиски добре відбивається на роботі серця і печінки.
Також варто відзначити, що редис – відмінне джерело антиоксидантів.
Ці речовини відіграють важливу роль в боротьбі із запаленнями, захищають клітини від пошкоджень, старіння і окисного стресу.
Натуральні сполуки, які є в цьому продукті, відмінно захищають від онкології. Наприклад, вони можуть знизити ризики виникнення раку товстої кишки, молочної залози, легенів і печінки.
Відповідна публікація була розміщена у виданні En Son Haber.