Біохімік розповіла, в яких випадках цукор корисний

У чистому вигляді цукор небезпечний для здоров’я, оскільки здатний спровокувати масу захворювань.

Варто враховувати, що люди, які споживають велику кількість цього продукту, стикаються із зайвою вагою, хворобами серця і діабетом.

При цьому глюкоза все ж потрібна людині.

Однак якщо отримувати речовина з фруктів і овочів, то про ризики можна забути. З цієї причини всі солодощі і борошняні частування бажано замінити на більш корисні.

Биохимик рассказала, в каких случаях сахар полезен

Про це журналістам розповіла фахівець з біохімії та антивікової медицини Айшегюль Чорухлу, пише турецьке видання Sözcü.

Як зазначила фахівець, глюкозу також можна знайти в яйцях і рибі. Важливо звернути увагу також на горіхи і бобові.

Їжу при цьому потрібно їсти повільно, щоб організм міг нормально справлятися з надходить цукром.

Крім того, між прийомами їжі, як кажуть лікарі, повинен бути перерва о четвертій годині.