Друзі чоловіка: що дівчині не варто робити в їх присутності

Відносини з чоловіком накладають на дівчину багато зобов’язань. Дамі потрібно буде зберігати вірність обранцеві, поступатися йому в чомусь, мотивувати його і підтримувати, коли справи йдуть не кращим чином.

До всього цього вона готова ще на початку відносин. Але це не означає, що панянка ніколи не буде робити помилок, буде своєю поведінкою доставляти тільки позитивні емоції партнеру.

Дівчина може неправильно діяти, принижувати коханого і не усвідомлювати цього, перебуваючи з ним в компанії його товаришів. Як саме вона буде це робити? Способів існує кілька.

Порівнювати чоловіка з кимось

В процесі цього панянка применшує гідності партнера, показує йому, що хтось в чомусь краще, ніж він.

Друзья мужчины: что девушке не стоит делать в их присутствии

Чоловікові це не буде приємно. Він буде відчувати себе неповноцінним, непривабливим. Якщо подібне дама робить при його друзях, то хлопцеві ще й ніяково буде.

Скаржитися на життя

Дівчина може розповідати, як не пощастило їй з кавалером, як важко їй з ним жити. Так, її чоловік може не бути ідеалом, але ось говорити про це не варто.

Дама прекрасно бачила, з ким вона будує відносини, який її обранець. Вона погодилася бути з ним, тому критикувати його їй не варто.

Обговорювати постільну тему

Інтимні справи стосуються тільки молодої людини і даму. Оточуючим не варто знати, що останню не влаштовує в сексі, які недоліки є у хлопця.

Така відвертість не цікава стороннім людям, та й чоловіка вона буде ображати.

Дорікання

Вони можуть бути банальними. Наприклад, панянка може стверджувати, що чоловік весь час присвячує хобі, не приділяє уваги їй.

Вона може посміятися над колегами партнера, над його друзями. Через все це хлопець буде відчувати себе нікчемним, буде відчувати, що він – невдаха, в житті якого немає і не може бути нічого хорошого.

З’ясовувати стосунки

Стороннім не слід знати деталей того, що відбувається між партнерами.

Дівчина після сварки помириться з чоловіком, а ось оточуючі запам’ятають його не краще поведінку, не зовсім втішні слова, які його спровокувала сказати дама. Хлопцеві не сподобається поставати перед іншими в поганому світлі.

Від усіх наведених дій дівчині варто відмовитися. В такому випадку вона не зіпсує відносини з чоловіком, не змусить його відчувати себе просто огидно в очах інших.