Як приготувати сирники з плавлених сирків: рецепт без проблем

Дієтологи постійно говорять про те, що харчування має бути не просто корисним, а ще й різноманітним.

Будь-яке, навіть найсмачніше і улюблене блюдо може одного разу здатися нудним. Щоб внести різноманітність в раціон, спробуйте рецепт без проблем – сирники з плавлених сирків.

Для приготування потрібно:

  • 3 плавлених сирка;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. л. борошна;
  • рослинна олія для смаження;
  • сіль, перець, свіжа зелень за смаком.

Як готувати

Відразу варто відзначити, що це блюдо не годиться для десерту, так як на відміну від звичайних сирників з сиру виходить солоним.

Для початку потрібно подрібнити плавлений сир. Його можна натерти на крупній тертці або порубати блендером.

Как приготовить сырники из плавленых сырков: рецепт без заморочек

Потім потрібно вбити яйце і додати дрібно посічену зелень.

Тепер залишиться дрібними порціями просіяти борошно, посолити і ретельно перемішати готову масу до однорідного стану.

Сирники краще ліпити мокрими руками-тісто буде менше липнути.

Обваляти в борошні, обсмажте сирники з двох сторін на розігрітій сковороді з рослинним маслом, краще під кришкою.

Сирники вийдуть такими ж пишними і відмінно підійдуть в якості основного блюда на сніданок або холодної закуски.

Смачного!