Простий спосіб визначити, хто дзвонив з незнайомого номера: хитрий лайфхак

Знайдеться парочка надійних і надзвичайно простих способів дізнатися, хто дзвонив за номером телефону.

Якщо у вас Android і ви отримали повідомлення про пропущений дзвінок з незнайомого номера, то, безумовно, виникне бажання дізнатися, хто дзвонив.

Сучасні шахраї вдосконалюють свої навички, щоб вводити в оману довірливих громадян.

Тому не завадить попередньо перевірити інформацію, щоб дізнатися, чи не намагаються вам дзвонити люди, які можуть дійсно виявитися моторними інтернет-шахраями.

Простой способ определить, кто звонил с незнакомого номера: хитрый лайфхак

Як визначити, хто вам дзвонив

Використовуйте пошуковики, щоб» пробити ” незнайомий номер. Будь-пошуковик обов’язково видасть інформацію, якщо номер дзвонив має відношення до якоїсь організації.

Незнайомий номер можна перевірити через онлайн-сервіси, де користувачі залишають багато корисної і потрібної інформації, а також номери телефонів і коментарі.

Як варіант, можна перевірити номер через месенджери.

У кожної людини на смартфоні знайдеться кілька встановлених популярних месенджерів.

Вони-один із способів, щоб відшукати відомості про невідомих контактах. При цьому людина не дізнається, що ви намагаєтеся шукати про нього інформацію.

Щоб перевірити інформацію, використовуючи один з месенджерів, потрібно додати незнайомий номер в контакти на смартфоні. Налаштувати синхронізацію месенджера і телефонної книги, знайти контакт і подивитися, що видає його профіль: місто, дата народження, фото, ім’я.