Lounge Bar Fiji на Подолі: у чому секрет кохання відвідувачів

Місць, де молоді люди можуть відпочити, достатньо. Кожен новий заклад при відкритті має продумувати концепцію та способи залучення відвідувачів. Не завжди ідеї вистрілюють, але те, що пропонує людям гарний ресторан на Подолі Lounge Bar Fiji, зайшло на ура. Він став справжнім відкриттям для любителів смачно поїсти, цікаво та незабутньо відволіктися від повсякденності. Хоча заклад працює з 2015 року, актуальність концепції залишається і потік клієнтів не зменшується.

Поділ – історичний центр Києва. Кожна будівля у цьому районі має свою культурну цінність. Тому відпочинок у закладах на Подолі вже створює особливу незабутню атмосферу. Це місце для найпрестижніших, унікальних закладів.

Інтер’єрна атмосфера у Lounge Bar Fiji

Lounge Bar Fiji – це не про їжу. Це повний спектр послуг, які очікує на бенкеті. Трапеза плавно переходить у цікаве дозвілля з караоке-клуб у Києві, вечіркою, танцями на терасі.

Концепція ресторану включає декілька аспектів:

  • бездоганна модна їжа;
  • незвичайний дизайн;
  • незабутні розваги.

Найпривабливішим є інтер’єр приміщення. Від колишнього закладу, який був на цьому місці, залишився незвичайний елемент декору – щогла піратського судна. Щоб не позбавлятися її, вирішили оригінально обіграти і в результаті створили самобутню атмосферу. Піднесена щогла стала символом ресторану, що, на думку власників, означає зліт закладу, успіх.

Кухня країн Європи вже стала звичною для багатьох українців. Вона близька за духом та багато в чому відповідає гастрономічним традиціям українських страв. Але не менш затребувані в нас азіатські віяння – зокрема мода на оригінальні страви Китаю, В’єтнаму, Тайланду, Японії. Fiji Lounge Bar створив вдалий мікс і представляє меню у найкращих традиціях європейської та азіатської кухні.

Lounge Bar Fiji дворівневий. Відвідувачі заходять на закриту літню терасу зі столиками, приємною музикою та баром. Це перша частина закладу. Далі можна спуститися сходинками донизу в підземеллі, де розташовані тематичні зали:

  • екзотичний – відрізняється спокійною атмосферою, різні рибки в акваріумах із заморських країн сприяють розслабленню та психологічному розвантаженню після важкого робочого дня;
  • романтичний – неонове світіння, інтер’єр у стилі хатини сприяє романтичному ладу, вибирають часто молоді пари щодо незабутніх побачень;
  • VIP – ця зала знахідка для любителів співати, призначена для музичного відпочинку;
  • Яскравий – повторює стиль дискотек, вибирають гості, які бажають гарно потанцювати.

Підземна паті-територія має найбільший попит у відвідувачів. Верхня тераса найчастіше використовується для обідньої трапези або людьми старшого віку.

Заманухи для клієнтів

Активне дозвілля – не єдине, навіщо багато хто повертається до Lounge Bar Fiji. Відрізняється заклад унікальним меню, в якому міксують паназіатську та європейську кухню. Орієнтація на сезонність теж є, але унікальні авторські страви бренд-шефа змушують людей повертатися за нерозгаданими смаками знову і знову.

Екзотика чекає на відвідувача і біля барної стійки. Бармен створює фірмові коктейлі з екзотичними нотками за допомогою тропічних фруктів. Меню барної карти теж варіативно і змінюється кілька разів на рік.

Але основна причина, чому потік клієнтів Lounge Bar Fiji тільки зростає, – конфіденційність. Якщо хтось шукає, де провести дівич-вечір , холостяцьку вечірку, день народження у колі друзів, то ресторан Lounge Bar Fiji рекомендує більшість столичної молоді.

Все, що відбувається на вечірках, там і лишається. Менеджери допомагають реалізувати будь-який задум гостей, враховуючи навіть тематичні аксесуари.

Вирішення важливих питань у неформальній обстановці – обов’язкова складова життя сучасних підприємців, бізнесменів, керівників топових компаній. Не всі важливі питання вирішуються в стінах офісу. Перенести ділове спілкування можна і в межах чудового атмосферного ресторану. Для зустрічей такого формату гостям Fiji Lounge Bar пропонуються оригінальні бізнес-ланчі.

Важливий факт та ціна. Для святкових паті пропонують різні меню, розраховані на певну кількість людей. Це допомагає заощадити до 20% вартості. Також корпоративним клієнтам та студентам пропонують знижки . Lounge Bar Fiji – універсальний лаундж бар, де комфортно себе почуватиме будь-яка людина.