В яку погоду носити дутий жилет?

В какую погоду носить дутый жилет?

Дутий жилет для дитини-це модно і красиво, але не всім зрозуміло, на яку погоду він розрахований. Якщо прохолодно, то чи не замерзнуть руки? Якщо тепло, чи не спітніє спинка і груди?

Для тих — хто сумнівається, – ця стаття! Коротко і просто про те, коли носити дитячий дутий жилет.

Що таке дутий жилет?

В какую погоду носить дутый жилет?

Безрукавки бувають різні, від “вітровочного” типу з курткової тканини і підкладали без наповнювача, до теплих — натуральних пухових, з синтепухом, аселексом і іншими утеплювачами. Жилетки можуть бути в’язаними і спортивними, якими завгодно.

Тут ми говоримо про стьобані жилети з наповнювачем, які в народі називаються «дутими». У G’n’k ми використовуємо легкий і теплий синтетичний лебединий пух, який не комкуется і прекрасно тримає форму, а ще має гіпоалергенні властивості. Синтепух майже нічого не важить, забезпечує вільну циркуляцію повітря (в тому числі завдяки подкладу з натуральної бавовни) і легко витримує прання.

Ось, наприклад, демісезонний дутий жилетик на хлопчика С-652/1 і на дівчинку С-651/1. Матеріали і забарвлення бувають різними, але принцип один: це утеплена верхній одяг на пізню весну і ранню осінь.

Але про відповідну погоду-трохи нижче!

Для якої погоди призначені дуті жилети?

Все залежить від того, наскільки сильно дитина мерзне, і від підчеплених під низ речей. Не потрібно боятися, що у хлопчика або дівчинки замерзнуть руки: активна дитина постійно рухається, просто не встигаючи замерзнути. А якщо малюк — тихий і спокійний, то жилетка стане ідеальним рішенням для літніх вечорів в середній смузі, коли не холодно, але трохи мерзлякувато, або для прогулянок від машини до приміщення.

Більшість наших маленьких клієнтів із середньої смуги починають носити дуті жилети при температурі від +10–15ºС, навесні — з початку травня (абсолютний хіт на травневі свята!), взимку-з кінця вересня, але річ часто залишається з дитиною навіть влітку. Це ідеальне рішення для поїздок на природу, коли із заходом сонця від річки або з лісу починає тягнути прохолодою.

Що одягнути на дитину під дутий жилет?

Якщо холодно:

  • футболка-лонгслів + флісова кофта;
  • Термобілизна + флісова кофта;
  • толстовка» з начосом ” і капюшоном;
  • водолазка з горлом + толстовка;
  • звичайна вітровка + кофта .

Якщо тепло:

  • бавовняний лонгслів;
  • водолазка;
  • тонка трикотажна кофта;
  • футболка з короткими рукавами – на літо або під час поїздки в машині.

Грамотно підібрана жилетка надійно захищає від вітру груди і спинку, рятує від розпочатого дощику, дозволяючи добігти до приміщення, а ще допомагає створювати нескінченну кількість стильних образів! У теплу пору року розстебнута безрукавка в поєднанні з модною толстовкою виглядає дуже круто, а до вечора її можна просто застебнути.

У G’n’k дуті жилети завжди користувалися величезним попитом, тому ми випускаємо нові моделі щороку!

В какую погоду носить дутый жилет?