Стильне триколірне пальто G’n’k для дівчинки-підлітка!

Стильное трёхцветное пальто G’n’K для девочки-подростка!

Пальто для дівчинки-підлітка з наповнювачем з натурального пуху зігріє навіть в сильний мороз! Продовжуємо розповідати про новинки G’n’k на сезон “зима 2018/19”.

Пальто підійде дівчаткам і дівчатам зростом від 140 см до 158 см.воно виконано в двох колірних варіантах: пудрова основа з фісташковими і чорними деталями, і Фісташкова основа з пудровими і чорними деталями.

Наповнювач-натуральний пух! Легкий і м’який, він витримує мороз до –40ºС, а горизонтальні перебирання не дозволяють йому грудкуватися.

Сучасна курткова тканина відштовхує бруд і воду, а ще прекрасно захищає від вітру. За нею дуже легко доглядати-досить протерти вологою серветкою з нейтральним pH.

Стиль « “спорт-шик”: з одного боку, пальто дуже зручне, з іншого — стильне і красиве. Ніжні базові кольори відтіняють контрастні вставки і спортивні нашивки.

Капюшон на кнопках, з пристібається натуральної опушкою з хутра єнота. Він не тільки красивий, але і функціональний, тому що захищає обличчя від прохолодного вітру.

У зимовій колекції G’n’k – ще більше теплого верхнього одягу для дітей і молодих людей зростом до 170 см! Запрошуємо ознайомитися з новинками та оновити свій гардероб до сезону.