Ніжний костюм для дівчинки G’n’k Baby ЗС-753/ЗС-754 на зріст до 104 см

Нежный костюм для девочки G’n’K Baby ЗС-753/ЗС-754 на рост до 104 см

Продовжуємо розповідати про нову колекцію G’n’k сезону»зима 2018/19″. Сьогодні в номері-костюм на дівчинку зростом 80, 86, 92, 98 і 104 см з фактурної тканини «металік»!

Костюм складається з напівкомбінезона на лямках і курточки з капюшоном. У комплекті-рукавиці на мотузочці, зроблені з курткової тканини, і теплий трикотажний снуд.

Тканина-фактурна, з металевим блиском. Цей костюм представлений в двох однаково ніжних варіантах: місячна курточка з інжирним брюками, і пудрова курточка з інжирними брюками.

Наповнювач-синтетичний лебединий пух: м’який, теплий і гіпоалергенний! Підкладка куртки виготовлена з натуральної бавовни.

Манжети щільно облягають зап’ястя і щиколотки, вітрозахисні планки, лаштунки і резиночки не дають холоду проникнути під верхній одяг. Завдяки цьому костюм ще надійніше захищає дитину від холоднечі!

Лямки, штанини і рукава регулюються — вони «ростуть» разом з дитиною. Це означає, що костюма вистачить на два сезони.

Декор мінімалістичний: металеві шильди з логотипом G’n’k, декоративний кант-металік уздовж рукавів, узлісся капюшона — з натурального хутра єнота.

У зимовій колекції 2018/19 G’n’k ще більше нових цікавих моделей – для хлопчиків і дівчаток, маленьких і великих. Поспішайте оновити зимовий гардероб!