Подарунок від чоловіка: коли жінці не варто приймати

Всі дівчата люблять, коли представники протилежної статі дарують їм подарунки, надають тим самим знаки уваги. Будь-яка панянка буде в захваті від того, що за допомогою презенту чоловік показує їй свою любов, демонструє свої почуття.

Дівчина із задоволенням прийме подарунок молодої людини, подякує йому за нього.

Але дамі варто пам’ятати, що не у всіх ситуаціях презент, який підносить хлопець, варто приймати. Є випадки, коли від подарунка дама, якщо вона порядна, повинна відмовитися. Про такі випадки буде розказано далі.

Чоловік дарує дорогий подарунок на початку відносин

Часом трапляється так, що хлопець дарує дівчині дуже дорогий подарунок на самому початку відносин, коли партнери ледь знайомі, коли у них не вистачає планів на майбутнє.

Подарок от мужчины: когда женщине не стоит принимать

В такому випадку жінці не варто приймати презент. Справа в тому, що так чоловік може перевіряти панночку на меркантильність.

Також хлопець може спробувати прив’язати дівчину до себе, подарувавши їй дорогу річ, змусити відчувати себе зобов’язаною продовжувати з ним спілкування.

Чоловік дарує подарунок після сварки

Здавалося б, що хлопець може дарувати щось дамі після конфлікту, якщо усвідомив свою провину. Але все не так просто.

Чоловік, якщо дівчина прийме у нього презент після сварки, може вирішити, що її прощення можна купити. Надалі він буде дозволяти собі ображати даму, після чого буде щось дарувати їй, вірячи в те, що йому все зійде з рук.

Подарунок дарує сторонній чоловік

Від стороннього молодої людини можна приймати подарунки, але тільки не в тому випадку, якщо є постійний партнер. Якщо дівчина, яка перебуває у відносинах з хлопцем, буде з радістю приймати презенти і від інших чоловіків, то її репутація зіпсується.

Постійний партнер буде не в захваті від поведінки обраниці, може віддати перевагу розірвати з нею всі зв’язки. Тут можна зробити застереження: якщо подарунок дарує друг-чоловік, то приймати його можна навіть в тому випадку, якщо у жінки є постійний кавалер.

Подарунок дарує колишній обранець

Якщо з колишнім коханим дівчина розлучилася, якщо вона перестала про нього думати, а він з’явився на порозі з подарунком, то приймати його не варто.

Дамі варто ввічливо відмовитися від речі, яку приніс колишній, і не продовжувати спілкування. Справа в тому, що в подібному презенті немає ніякого сенсу: дама забула про чоловіка, з ним її ніщо не пов’язує.

Чоловік дарує подарунок, який купував для іншої жінки

Часом складно зрозуміти, що презент призначався інший панночці. Але якщо дівчина зрозуміла, що річ вибирали не для неї, то їй варто відмовитися приймати її.

Не варто принижуватися, показувати неповагу до себе, погоджуючись взяти такий подарунок, щоб не зачепити чоловіка.

Не варто бурхливо реагувати на подарунки в описаних ситуаціях. Краще коректно і ввічливо відмовитися приймати їх, обтічно пояснивши причину такого свого рішення.