Чому варто пити огірковий сік: медики назвали 7 причин

У магазині огірковий сік знайти не вийде, так як цей напій має корисні властивості тільки протягом перших 20 хвилин після приготування.

Однак його користь для організму багатьох здивує.

Цей незвичайний сік допоможе зміцнити стан здоров’я і позбавитися від зайвої ваги.

Чому варто пити огірковий сік

Тиск

Якщо у вас є схильність до гіпертонії, то періодично варто вживати сік з огірків. Ця харчова звичка допоможе захиститися від розвитку захворювання.

Почему стоит пить огуречный сок: медики назвали 7 причин

Якщо ж проблеми вже є, то овочевий сік допоможе знизити показники тиску.

Серце

Даний напій робить благотворний вплив на серцево-судинну систему, завдяки чому проводиться профілактика ряду небезпечних захворювань, включаючи ішемічну хворобу серця.

Також огірковий сік істотно знижує ризики інфаркту та інсульту.

Фігура

Якщо ви стежите за своєю вагою, то огірковий сік може стати для вас справжньою знахідкою. Він здатний вгамувати голод і очистити організм від надлишку рідини.

Також напій виводить шлаки і токсини.

Експерти вважають, що огірковий сік може стати відмінною профілактикою ожиріння.

Молодість

Завдяки унікальному складу огіркового соку можна уповільнити процеси старіння. Тому напій варто вживати всім, хто хоче зберегти молодість шкіри на довгі роки.

Краса

При регулярному вживанні огіркового соку помітно поліпшується зовнішній вигляд. Зникають недосконалості шкірного покриву і шкіра в цілому починає виглядати набагато краще.

Порожнина рота

Якщо регулярно вживати огірковий сік, то можна поліпшити дихання. Також напій запобігає розвитку хвороб ясен, що скоротить витрати на стоматолога.

Шлунково-кишковий тракт

Напій покращує роботу всіх внутрішніх органів, включаючи шлунково-кишкового тракту. Також сік допоможе м’яко очистити кишечник при наявності проблем.