5 причин, за якими вибираються невідповідні партнери для відносин

У гонитві за міцними і щасливими відносинами, які триватимуть довго, людина може проявляти активність. Він буде активно знайомитися з особами протилежної статі, буде намагатися налагодити контакт з тими, хто йому симпатичний.

Таке завзяття може бути щедро винагороджено, може привести до набуття сім’ї, до вступу в шлюб, який буде вдалим.

Але часом трапляється так, що індивіду трапляються ті, з ким він не може взаємодіяти, ті, хто робить його нещасним. Він не розуміє, що відбувається, думає, чому йому так не щастить.

Слід зазначити, що просто так за таким сценарієм все не розвивається.

5 причин, по которым выбираются неподходящие партнеры для отношений

Якщо трапляються тільки невідповідні партнери, ТО цьому напевно є причини. Про найбільш поширених з них буде розказано далі.

Немає розуміння своїх бажань

Людина може кидатися, може намагатися влаштуватися не гірше, ніж інші. Він буде діяти за шаблоном, робити те, що потрібно, те, що вимагає суспільство.

При всьому цьому він не буде усвідомлювати своїх бажань, не буде ними керуватися. У підсумку він і буде отримувати все, що завгодно, але не те, що потрібно.

Немає розуміння з людьми

Встановити його досить складно. Індивід може дізнатися про смакові переваги обранця, про його цілі, наміри, зрозуміти, якими рисами характеру той володіє.

Йому буде здаватися при всьому цьому, що він знає партнера. Але проблема в тому, що люди складніші і загадковіші.

Якщо керуватися тільки поверхневими відомостями про них, можна розчаруватися в якийсь момент, адже щось більш глибоке неодмінно проявиться.

Немає звички бути щасливим

Насправді це не так просто. Людина може бути переконаний в тому, що просто так нічого не дається, що йому доведеться платити чимось за радість, яку він випробував.

Він весь час буде перебувати в напрузі, буде підсвідомо шукати тих, хто його розчарує, хто заподіє йому біль. Перебуваючи в таких відносинах, він не буде думати про карму, він буде вірити, що не позбудеться в майбутньому ніяких благ.

Самотність ганебно

Саме таким його може бачити людина. При всьому цьому він буде погоджуватися на відносини з першим зустрічним, щоб просто не бути наодинці з собою, щоб не вибиватися з сірої маси.

Щасливий він не буде в такому союзі точно, тому що створений він буде бездумно, ніяких почуттів в ньому не буде.

Віра у власну унікальність

Індивід в будь-якому випадку особливий, відрізняється чимось від оточуючих. Але це не означає, що він заслуговує чогось незвичайного.

Сам він може не розуміти цього, може вимагати до себе особливого ставлення. Коли він не буде отримувати його від партнера, він буде розчаровуватися, йти.

Всі ці причини і призводять до появи поруч невідповідних партнерів. Важливо їх усунути, щоб ситуація переламалася, стала іншою.