4 поради, які допоможуть романтичним партнерам лаятися правильно

На початку романтичних відносин все складається просто ідеально. Партнери розуміють один одного з півслова, завжди домовляються про всі спірні моменти.

Їм здається, що така гармонія пануватиме вічно, що на ділі виявляється неправдою. У якийсь момент романтика закінчується, йде в минуле, з’являються проблеми.

Вони змушують чоловіка і дівчину конфліктувати, лаятися. Критичним і жахливим це не є, але все ж легковажно до таких речей ставитися не варто.

Лаятися романтичним партнерам потрібно правильно. Для цього їм необхідно дотримуватися певних рекомендацій.

4 совета, которые помогут романтическим партнерам ругаться правильно

Піти з поля бою

Зробити це потрібно тоді, коли ситуація стала критичною, коли контролювати себе перестає виходити. У перерві між розмовами можна буде заспокоїтися, зібратися з думками, прибрати зайві емоції.

Без них буде простіше продовжувати бесіду, залишатися адекватним і ввічливим, не опускатися до образ.

Сісти поруч

Коли люди стоять навпроти, вони відчувають протистояння, відчувають себе ворогами. Такими закохані просто не можуть бути.

Їм важливо розташуватися поруч, спокійно змалювати все, що вони думають, проаналізувати все сказане. У такому випадку вони відчують себе єдиним цілим, націляться на вирішення конфлікту, а не на його продовження.

Бути послідовними і відвертими

Не варто кричати і доводити свою правоту на підвищених тонах.

Краще висловлюватися тихо і спокійно, робити це по черзі. Тоді ймовірність бути почутими і понятими стане високою. Домовитися в результаті партнери зможуть.

Обговорити бажання

Коли виникла проблема буде вирішена, важливо не зупинятися. Кожному слід озвучити свої бажання, переваги.

В такому випадку відносини стануть більш зрозумілими, щирими, недомовленості в них не буде. А це означає, що причин і приводів для лайки в майбутньому стане менше.

Наведені поради слід застосовувати під час будь-якого конфлікту, на будь-якому грунті. Вони допоможуть вирішити його швидко, правильно і без негативних наслідків для партнерів, без будь-якої шкоди для кожного з них.