6 питань, які варто задати собі перед визнанням у зраді

Зрада-то, що може зіпсувати найміцніші романтичні відносини, то, що може остаточно підірвати довіру в парі. Це знають всі, намагаються зберігати вірність тому, кого одного разу вибрали своєю другою половинкою, підпустили до себе.

Але часом буває так, що людина все одно починає роман на стороні, пояснює це самому собі різними причинами. Спочатку він буде його приховувати, але з плином часу його це втомить. Він вирішить зізнатися партнеру в скоєному, вчинити чесно і, як йому здається, правильно.

Однак поспішати йому не слід.

Перед настільки гучним і важливим заявою треба все ретельно обміркувати, прийняти зважене рішення. Зробити це у індивіда вийде, якщо він задасть собі кілька питань.

6 вопросов, которые стоит задать себе перед признанием в измене

Це кінець?

Дуже важливо розібратися, чи є сенс продовжувати відносини. Якщо до зради штовхнуло відсутність фізичної та емоційної близькості, то визнання в ній все зруйнує. До цього необхідно підготуватися.

Насправді воно буде тільки на краще: якщо немає любові, то краще розлучитися, щоб кожен міг знайти своє щастя.

Це була фізична зрада?

Секс з іншим партнером піддає ризику і самої людини, і його обранця. Замовчувати про те, що він мав місце бути точно не можна, тому що чесним це не буде.

Якщо мова йде про можливу інфекції, то партнеру неодмінно потрібно сказати про це, тому що це стосується його безпосередньо.

Чи є почуття провини?

Зрозуміти це важливо. Якщо є бажання завершити відносини, то потрібно зізнаватися в невірності і розходитися з партнером. Якщо ж потрібно їх продовжити, то вибір належить зробити непростий.

Потрібно буде вирішити, зберегти союз, змовчавши, і мучитися докорами сумління, або ж сказати і звалити тягар відповідальності ще й на плечі партнера.

Це була емоційна зрада?

Відповідь на це питання допоможе прийняти рішення, що стосується збереження Союзу. Якщо особисте обговорювати комфортно тільки з коханцем, якщо другій половинці не хочеться нічого говорити, то потрібно вибирати розставання, оскільки в парі емоційна близькість відсутня.

Якщо ж з постійним партнером добре, то хвилюватися нема про що. Відносини точно не слід закінчувати.

Коли це сталося?

Якщо зрада сталася тоді, коли у відносинах було затишшя, то важливо проявити уважність. Слід згадати, на яких умовах була взята пауза, як довго вона тривала.

Все це допоможе прийняти правильне рішення, розірвати відносини тільки в тому випадку, якщо це буде необхідно.

Чи є боязнь партнера?

Наявність страху теж є визначальним фактором. Якщо партнер схильний проявляти агресію, якщо він часом не може себе контролювати, то слід подумати, як з ним говорити, чи варто взагалі робити гучні заяви.

Якщо ж обранець спокійний, якщо він урівноважений, то з ним можна поговорити відверто, зізнатися в скоєному. Цілком можливо, що вихід з непростого становища разом знайти вдасться.

Всі ці питання допоможуть невірному партнеру визначитися з тим, що робити далі, як жити. Їх неодмінно потрібно задати собі, щоб не зробити помилок, не пошкодувати надалі про скоєне.