Так курячу грудку ви точно не готували: спосіб, як її зробити соковитою за допомогою дешевого інгредієнта

Не кожен може приготувати соковиту і смачну грудку. Досить часто блюдо виходить занадто сухим і позбавленим смаку. 

Однак досвідчені кулінари знають секрети приготування ідеального страви. 

Допоможе в цьому один простий і доступний компонент. 

Йдеться про ківі. Плід зробить смак частування більш насиченим. Гості обов’язково попросять добавки. 

Так куриную грудку вы точно не готовили: способ, как ее сделать сочной с помощью дешевого ингредиента

При цьому важливо правильно приготувати обід, щоб не зіпсувати грудку. 

Для початку необхідно зробити» кишеньку ” в м’ясі. Достатньо лише зробити глибокий бічний розріз.

Після продукт необхідно в ємності змішати з часником, сіллю і перцем. Також в маринад можна додати трохи соєвого соусу і рослинного масла. 

Також в маринад слід влити трохи соку ківі. 

Заготівлю необхідно залишити на 10 хвилин. 

Потім в» кишеньки ” треба покласти часточки ківі. 

Обсмажувати м’ясо слід на попередньо розігрітій сковороді. 

Як тільки з одного боку вийде красива золотава скоринка, то продукт можна перевертати.

Господині рекомендують долити в сковороду трохи води і залишити на мінімальному вогні під кришкою на пару хвилин. Так скоринка вийде більш апетитною.