У оселедці під шубою-ще один інгредієнт: салат став смачніше в 100 разів

Цей салат давно став традиційним і стабільно прикрашає святкові столи в багатьох будинках.

Блюдо має досить гармонійний склад, який вже тривалий час не змінюється. 

Однак господині завжди прагнуть удосконалити звичні частування, щоб зробити звичні страви більш цікавими і смачними. 

Наприклад, в цей салат деякі кулінари додають печериці, які попередньо обсмажують.

В селедке под шубой - еще один ингредиент: салат стал вкуснее в 100 раз

Для початку на сковороді можна обсмажити цибулю, а потім додати гриби, щоб отримати більш ароматну і апетитну масу.

Після цього гриби з цибулею необхідно викласти на окрему тарілку, щоб вони охололи. 

Як тільки гриби будуть охолоджені, можна приступати до приготування салату. 

Перший шар повинен складатися з оселедця з цибулею. На нього викладається терту картоплю, а потім майонез. 

Потім додаються печериці, а зверху яйця.

Завершує блюдо шар з буряка і майонезу. 

Через пару годин, коли всі верстви просочаться, частування слід прикрасити зеленню і подати до столу.