Тушкована картопля з м’ясом: 3 простих прийоми, щоб зробити її дуже смачною

Любителям тушкованої картоплі буде корисно дізнатися як приготувати цю страву швидко і легко, незалежно від того, яке використовується м’ясо.

Щоб картопля вийшла по-справжньому смачною, необхідно знати про три простих прийомах. Трохи терпіння – і протягом години блюдо буде повністю готове!

Для приготування потрібно:

  • картопля-1,2 кг;
  • свинина-600 гр;
  • ріпчасту цибулю-1 шт.;
  • рослинна олія-6 ст. л.;
  • сіль, мелений перець, лавровий лист за смаком.

Як готувати

1. Починати потрібно з підготовки м’яса, і краще, щоб воно було на кісточках – ребра, наприклад. Можна використовувати будь-яку частину яловичини і свинини. Якщо готуєте з курки, то візьміть стегно.

2. Наріжте м’ясо, покладіть в жаровню, посипте перцем, накрийте кришкою (нещільно) і смажте на сильному вогні. Коли воно зарум’яниться, додайте нарізану цибулю, перемішайте і смажте ще 5 хвилин.

Тушеная картошка с мясом: 3 простых приема, чтобы сделать ее очень вкусной

3. Скибочки картоплі відправляємо в жаровню до м’яса і цибулі, перемішуємо, солимо і заливаємо водою.

Додаємо лавровий лист, мелений перець, накриваємо кришкою (нещільно) і тушкуємо на середньому вогні 40 хвилин.

Якщо хочете, щоб в картоплі не залишилося рідини, то збільште час гасіння.

Смачного!