Смажений минтай: два цікавих способи приготування, про які зобов’язані знати господині

Господині поділилися цікавими рецептами обсмажування минтая з незвичайною заливкою для риби.

Якщо готувати по одному із запропонованих варіантів, то не буде потрібно навіть готувати гарнір. Другий рецепт відрізняється незвичайною паніруванням, але риба готується всього пару хвилин. Розповімо про це.

Рецепт № 1

За цим рецептом можна готувати будь-яку рибу, не тільки минтай.

Минтай вагою 700 грамів потрошимо, видаляємо плавники, розрізаємо тушу на дрібні шматки, солимо, перчимо, обвалюють у борошні і смажимо в гарячому рослинному маслі на сковороді з одного боку близько 4 хвилин, після чого додаємо нарізану цибулю і залишаємо ще на 3 хвилини.

Жареный минтай: два интересных способа приготовления, о которых обязаны знать хозяйки

Після цього перевертаємо рибу, і поки вона смажиться, готуємо кляр.

Змішуємо 4 курячі яйця з 200 мл молока, трохи солимо, перемішуємо і виливаємо суміш на сковороду, закриваємо кришкою і готуємо ще 10 хвилин.

Рецепт № 2

Буде потрібно панірування з білого свіжого хліба, приготована з двох великих скибочок хліба. Крихти хліба потрібно змішати зі спеціями, наприклад, базиліком.

Беремо філе минтая, солимо, перчимо, обвалюють у борошні, яйцях і крихті зі свіжого хліба.

Кожен шматок обсмажуємо в олії на сильному вогні по 2 хвилини з кожного боку.

Така панірування не горить, дозволяє посмажити рибу з красивою скоринкою, а готова риба виходить дуже соковитою.

Таку рибу краще подавати з гарніром.

Смачного!