“Все по одній»: простий рецепт приготування тонких млинчиків з дірочками

При приготуванні мереживних млинчиків господаркам доводиться враховувати масу тонкощів і деталей, адже в іншому випадку страва не вийде.

Однак є простий рецепт, який неможливо забути, адже всіх інгредієнтів потрібно по одній мірі.

Які продукти потрібно підготувати

 – по склянці молока, перевіреної борошна вищого сорту і кефіру з будь-яким відсотком жирності;
 – цукор і рослинне масло (по великій ложці);
 – одне яйце;
 – сода (маленька ложка);
– сіль (на кінчику ножа).

Як готувати

Борошно попередньо просівається і відразу ж відправляється в ємність для роботи з тестом. Разом з нею вводимо сіль, ложку цукру і куряче яйце, доводимо до однорідного стану. Потім потрібно влити кефір, не забути про соду і якісно все перемішати.

«Всё по одной»: простой рецепт приготовления тонких блинчиков с дырочками

Оцініть якість тесту, щоб не було грудок.

Далі вводяться інші компоненти (масло з молоком). Знову активно працюємо віночком.

Деякі кулінари рекомендують соду спочатку змішати з кефіром і тільки потім ввести тісто. Насправді принципової різниці немає.

Після цього починаємо смажити млинці на розігрітій чавунній сковорідці з маслом.